Disseny, estalvi energètic i innovació

Disseny, estalvi energètic i innovació
Els electrodomèstics es posen al dia pel que fa a les últimes tecnologies, facilitant-nos encara més la vida.

Tant és així, que podem arribar a controlar-los des de qualsevol lloc i sense estar a casa. En iO pots trobar grans i petits electrodomèstics intel·ligents de les marques més reconegudes com a Balay, Siemens, LG o Bosch, que aposten per garantir disseny, confort, eficiència i innovació.

Què ofereixen els electrodomèstics intel·ligents?

Aquests aparells ens ofereixen capacitats extres que no són imprescindibles, però que sí ens ajuden en el nostre dia a dia, gràcies a les seves funcionalitats que converteixen les tasques rutinàries en una feina més fàcil i agradable.

Estigues connectat. Un control remot a través d'apps mòbils, que ens ajuden a controlar diferents funcions de l'aparell des de qualsevol lloc dintre o fora d'ella.

Eficiència energètica. Les rentadores ofereixen una eficiència optimitzada de manera automàtica, que ens ajuda a minimitzar la despesa energètica, el dosatge adequat de detergent i triar la temperatura, evitant-nos la gestió manual.

Rentades eficients. Els rentavaixelles optimitzen el temps i l’energia segons el tipus de vaixella a rentar i les teves preferències, a més de poder programar el rentat amb l’app i avisar-nos quan ja hagi finalitzat el programa de rentada.

Excel·lent conservació dels aliments. Els frigorífics incorporen tecnologia de conservació que allarguen considerablement el bon estat dels aliments, aconseguint que es mantinguin molt més temps en un estat perfecte. A més, la incorporació d’un sistema de diagnòstic i monitoratge, ens ajuda pas a pas per a la resolució de petites incidències o avisos quan sigui necessari trucar al servei tècnic, facilitant-li directament la informació del problema i la solució.

Cocció perfecta. Els aparells de cocció més innovadors poden optimitzar i millorar els ajustos de cocció gràcies a la seva tecnologia AI, que ajuda a reconèixer els ingredients que utilitzem. Gràcies a totes aquestes facilitats i innovacions que ens ofereixen els electrodomèstics de gamma blanca, podem tenir un estalvi energètic eficaç a més de guanyar en temps.

Descobreix les marques més destacades en la nostra secció de gamma blanca que trobaràs la nostra botiga que està situada en la segona planta del centre comercial Epizen Andorra.

La nostra selecció

Estalvia temps amb una eficiència optimitzada de manera automàtica.

Reservar producte

 

 

×

Cercar